Siste frist for bestilling er: 12. Juli – Bestillinger som kommer inn senere produkseres ikke før uke 32. I uke 31 flytter vi, så leveringstiden kan være noe lenger.

Om oss

Historien bak Ztili.no

Ideen bak Ztili.no kom for over 10 år siden, men først i starten av 2019 åpnet nettsiden for første gang med tanken om at det skulle være så enkelt som mulig, med så stor frihet som mulig.

Dessverre under 1 år senere så hadde programvaren som dannet hele grunnlaget for at kundene kunne designe sine egne produkter så mye feil at vi ikke kunne fortsette driften med den i bakhånd.

Vi måtte ta grep å kan nå med stolthet presentere Ztili.no versjon 2. Programvaren du nå finner på Ztili.no er oppgradert til en av de beste på markedet. Les mer her


Hvem er vi

Teamet bak Ztili.no har tilsammen over 15 års erfaring innen grafisk design, produksjon og strekker seg alltid litt lenger for å møte markedet med det mest innovative og nyskapende denne spennende bransjen har å by på.

Her på ztili.no finner du både produkter du kjenner til fra før, men også en rekke unike produkter. Det som alltid er garantert er at produktene du finner på våre nettsider er designet av våre grafiske designere med inspirasjon fra andre produkter.

Hvor produseres produktene?

Alle produktene som ikke er såkalte hyllevarer produseres i egne produksjonslokaler sentralt i Vestby, Viken.